Suggestions

Jessica William

Graphic Designer

John Doe

PHP Developer

Poonam

Wordpress Developer

Bill Gates

C & C++ Developer

Jessica William

Graphic Designer

John Doe

PHP Developer

Nak cari mutual baru lah🥲, rt this, nanti kentang folow, and dont forget untuk folowback🤌

Semua persahabatan yang dibina di muka bumi ini akan menjadi permusuhan di hari kiamat , kecuali persahabatan yang bina dengan ketakwaan . - Al Habib Umar bin Hafidz

20 tahun dah pandai keluar berdua dengan anak dara orang🗿

Jijik lelaki tak rasa malu cakap tentang rogol wanita depan orang ramai. Semua ni sebab ramai dah normalize cakap benda lucah as topik perbualan dengan kawan-kawan. Zaman sekarang, hormat wanita adalah kualiti rare dan tertinggi bagi seorang lelaki padahal ianya bare minimum.

you won’t understand because you’re not me.

Prank dia sebelum ni aku takde la kesah sangat ... Tapi yang ni 😐

Special anda paham x?

Speacial lah aduu typo blah ah

Kalau aku ada letak muka kau kat highlight ig aku thats mean u r speacial😋✨

Aku sekiyo ngan cousin sendiri hm

Dahlah semua aku jwb salah maleh nk jawab da🗿💪🤗♥️

Alhamdulillah kita masuk sekolah seminggu lambat en HOHHOHOHO

Alhamdullillah boleh siapkan hw yg bertangguh lagi😩😭😭

hi i nak cari mutual baru . rt this tweet and i will follow u . make sure u follow back okay & drop ur ig .

jom main belon derr🤤❤️🌹🤗

It’s so beautiful to witness again prayers at masjidil haram performed without social distance. ❤️

Dah delete pubg tapi fyp asyik keluar pubg hm

Esok check acc saya okey🤗😞

Pahal toxic sgt twt ni🫂

Lahh ss org block pun nak kecoh ke? Lantak dialah, dia nak ss pun apa maslahnya, hilang ke folowers kau?