Suggestions

Jessica William

Graphic Designer

John Doe

PHP Developer

Poonam

Wordpress Developer

Bill Gates

C & C++ Developer

Jessica William

Graphic Designer

John Doe

PHP Developer

memalukan and hina sangat ke berkawan dengan aku yang ada hyperhidrosis (tangan kaki basah) ni??

ouh kena bitter, lantaklah

lah aku hina kau ke nyah??

suruh orang diam tapi dia stalk hurmk

hye u jomlah exchange number

tak mintak banyak, belanja ni je

macam mana boleh gemuk ? me: setiap 3 pagi makan nasi goreng

this year punya hadiah online dah lah tak hensem bodoh pulak tu -10 march 2021-

foodnight

I NAK SPILL THE TEA PASAL I KENA KACAU DEKAT JNT !!

weh dia hilang 2 jam dah, mengsedih

sumpah jealous yang dapat pergi jordan ni, hurmm

berbuih mulut cikgu cakap, tapi aku hurmm dasar teori mazhab koku

Jangan la flop hm

assalamualaikum,saya ada satu kata-kata hikmah: "الأدبُ قبلَ العلمِ" Adab itu sebelum ilmu. Perlu diketahui bahawa seseorang طالبُ العلمِ(penuntut ilmu)menjaga adabnya,dengan siapa? GURU/MURABBI kita,waima beliau mengajar dengan cara yang agak kurang menarik/terlalu tegas

ada satu masa aku hilang jangan carik aku, bagi aku ruang sekejap

tak pernah spam gambar kat aku, bila aku letak wallpaper chat wasap gambar lelaki kata itu ini, jealous ke hanat??