Suggestions

Jessica William

Graphic Designer

John Doe

PHP Developer

Poonam

Wordpress Developer

Bill Gates

C & C++ Developer

Jessica William

Graphic Designer

John Doe

PHP Developer

Aku kat twitter lain, kat ig lain, whatsapp lain, real life lain. i mean bukanlah perangai lain ke apa just cara berkomunikasi tu berbeza. idk but itulah, nah at least i’m supposed to be myself and jauhkan diri sebaik mungkin untuk jadi fake

selagi tak jadi kat diri sendiri jangan tahu cakap je. we don’t know how someone survived and hadap apa yg diaorang lalui. kalau takda benda baik nak cakap baik diam sebelum jadi kat diri sendiri kau lagi teruk menangis

Nak mintak tolong “Aamiin” kan doa ni, Semoga pemilik akaun dipermudahkan segala urusan harini dan semoga asbab kebaikan yang dilakukan diberikan keajaiban oleh Allah buatnya. Aamiin 🤲🏻 Thankyou tau 🥰🥰🥰

tengok ade org confess bismillah assalammualaikum tiba tiba kawen, aku kalau confess terus sadakallahulazim

Lepas vaksin ngadu kat mak lenguh lenguh dgn pening kepala Mak: Tulah kau banyak main fon je Me:

Halu halu mana kawan yang baik atau kakak yang baik atau boyfie yang baik atau crush yang baik... Meh ayeen nak tunjuk surprise box untuk kesayangan korang ✨

mungkin utk jadi kuat yg luar biasa, hati itu perlu rabak berkali kali

Kesian tapi kene ambil iktibar dari kes ni. Lelaki sekarang banyak tak boleh pakai dah. Cinta berlandaskan nafsu je. Kalau betul2 sayang, jangankan rogol nak pegang tangan pon rasa bersalah. Harap para wanita kat luar sana jaga ikhtilat, jangan mudah terpedaya dgn lelaki.

Assalamualaikum anak-anak yang Pakcik kasihi. Dah bersedekah Jumaat hari ini? Pakcik dan AJK Masjid akan laksanakan agihan Oktober yg pertama. Buat masa sekarang, sumbangan kekurangan: 1,672 kg bawang, 1,426 kg kentang 1,153 pek mee kuning. Taja : 1/3

bye sadtember, hi OKtober.

nak main twitter hati kena kental

teringin nak orang interact jugak 😔

baru buat acc ni 3 hari lepas and i already got 300+ followers. thankyou guys ily 🥺

kepada lelaki, tolonglah jangan buat dark jokes or send gambar nudes kat perempuan. buat perempuan turn off lepastu takut je. kau ingat perempuan suka ke zibake? tak malu satu hal lepastu claim gurau halahhh

Semoga sedih, kecewa & kesengsaraan kita hari ini Allah gantikan dengan kebahagiaan yang tidak pernah kita jangka. Kuncinya adalah sabar & kuat lalu masanya akan tiba nanti. Stay strong ❤️

last

me: nak jadi semua

husband material 🤣

kdrama?

air